सोन के नथनी | Son Ke Nathni CG song lyrics

4.2/5 - (4 votes)

सोन के नथनी Son ke Nathani 2023 का सुपरहिट छत्तीसगढ़ी गीत है, जिसके lyrics Chandan Deep ने लिखा है। गीत को स्वर दिया है Diman Sen और Kanchan Joshi ने।

इस गीत में बहुत सुन्दर ढंग से दिखाया गया है की, नायिका अपने पति से अपने लिए लाल रंग की साड़ी, पैरी(पायल), सोने की नथनी खरीदने के लिए रिझाती हैं और अंत में नायक भी मान जाते हैं और पत्नी को वो सभी चीजें दिलवा देते हैं।

Songसोन के नथनी Son ke Nathani
SingersDiman Sen , Kanchan Joshi
MusicManoj Yadav
Lyrics & CompositionChandan Deep
ChoriyographerChandan Deep
Star CastJittu Dularwa, Salini Vishwakarma, Homesh Sahu,Harshita, Jaya
सोन के नथनी | Son Ke Nathni CG song lyrics

सोन के नथनी छत्तीसगढ़ी गीत लिरिक्स हिंदी

मोर बर ले देना राजा

मोर बर ले देना राजा

लाली लुगरा, रुनझुन पैरी

सोन के नथनी।

मोर बर ले देना राजा

लाली लुगरा, रुनझुन पैरी

सोन के नथनी।

बड़ कंजूस हस मोर मयारू

बड़ कंजूस हस मोर मयारू

का काम-बूता बर बिहाये हस।

मोर बर ले देना राजा

लाली लुगरा, रुनझुन पैरी

सोन के नथनी।

मोर बर ले देना राजा

लाली लुगरा, रुनझुन पैरी

सोन के नथनी।

मेला ले जाना मोला गुपचुप खवादे

कोको कोला पिला दे ना गा

संग मा अपन झूला झूलाके

फिलिम देखा दे न गा।

पांव के बिछिया

कमर करधनिया

चुरी मुंदरी लेवा दे न गा

तोर मया के सोलह सिंगार मा मोला सजा दे न गा।

बड़ कंजूस हस मोर मयारू

बड़ कंजूस हस मोर मयारू

का काम बूता बर बिहाये हस।

मोर बर ले देना राजा

लाली लुगरा, रुनझुन पैरी

सोन के नथनी

मोर बर ले देना राजा

लाली लुगरा, रुनझुन पैरी

सोन के नथनी।

सगा संगवारी अपन दाई बर

जेब मा पईसा रखथस ना

नानचुन टिकली बर कहिथव ता

फ़ैशन सजातस कहिथस

नई चाही मोला महल अटारी

नई चाही मोला मोटर गाड़ी

तोर बर में हा सजथव संवरथव

सजा दे ना संगवारी।

बड़ कंजूस हस मोर मयारू

बड़ कंजूस हस मोर मयारू

का काम बूता बर बिहाये हस।

तोर बर ले देहूँ रानी

लाली लुगरा रुनझुन पैरी

सोन के नथनी

तोर बर ले देहूँ रानी

लाली लुगरा रुनझुन पैरी

सोन के नथनी

Son Ke Nathani Cg Song Lyrics in English.

Mor Bar Le Dena Raja

Mor Bar Le Dena Raja

Lali Lugra Runjhun Pairi

Son Ke Nathani

Mor Bar Le Dena Raja

Lali Lugra Runjhun Pairi

Son Ke Nathani

Bad Kanjus Has Mor Mayaru

Bad Kanjus Has Mor Mayaru

Ka Kaam Buta Bar Bihaye Has

Mor Bar Le Dena Raja

Lali Lugra Runjhun Pairi

Son Ke Nathani

Mor Bar Le Dena Raja

Lali Lugra Runjhun Pairi

Son Ke Nathani

Mela Le Jaana Mola Gupchup Khawade

Coco Cola Pila De Na Ga

Sang Ma Apan Jhula Jhula Ke

Filim Dekha De Na Ga

Paanv Ke Bichhiya

Kamar Kardhaniya

Churi Mundri Lewa De Na Ga

Tor Maya Ke Solah Singar Ma Mola Saja De Na Ga

Bad Kanjus Has Mor Mayaru

Bad Kanjus Has Mor Mayaru

Ka Kaam Buta Bar Bihaye Has

Mor Bar Le Dena Raja

Lali Lugra Runjhun Pairi

Son Ke Nathani

Mor Bar Le Dena Raja

Lali Lugra Runjhun Pairi

Son Ke Nathani

Saga Sangwari Apan Dai Bar

Jeb Ma Paisa Rakhthas Na

Nanchun Tikli Bar Kahithaw Ta

Faishan Sajathas kahithas

Nai Chaahi Mola Mahal Atari

Nai Chaahi Mola Motar Gadi

Tor Bar Main Ha Sajthaw Sawarthaw

Saja De Na Sangwari

Bad Kanjus Has Mor Mayaru

Bad Kanjus Has Mor Mayaru

Ka Kaam Buta Bar Bihaye Has

Tor Bar Le Dehun Rani

Lali Lugra Runjhun Pairi

Son Ke Nathani

Tor Bar Le Dehun Rani

Lali Lugra Runjhun Pairi

Son Ke Nathani

All Other Info

  • Song : सोन के नथनी
  • Son ke Nathani Singers : Diman Sen , Kanchan Joshi
  • Music :Manoj Yadav
  • Lyrics & Composition : Chandan Deep
  • Choriyographer :- Chandan Deep
  • Song Programmed and Arranged by : RTHYM Arranger :- Vinay Thakur
  • Recodist :-Homesh Sahu
  • Makup – Chowa Ram Sahu
  • Cast : Jittu Dularwa, Salini Vishwakarma, Homesh Sahu,Harshita, Jaya
  • Camera / D.O.P : Tameshwar Dev
  • Editor :Tameshwar Dev
  • Asst. – Somu Dewangan, Shiwam Chandrawanshi
  • Production House: Creative Vision
  • Producer: Digvijay Verma (9826110433)
  • Music Label : CREATIVE VISION
  • Language: Chhattisgarhi
  • Special Thanks – शुभम् वर्मा,यशवंत आडिल , यशपाल आडिल एवम ग्राम करगा निवासी

Leave a Comment

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: