mor sath m aaja cg song lyrics

Rate this post

Mor sath m aaja lyrics मोर साथ आजा cg song lyrics यह गीत छत्तीसगढ़ी बोली में लिखा और गाया गया है।mor sath m aaja cg song lyrics में प्रेमी – प्रेमिका प्रसंग को भावपूर्ण चित्रण किया है।  एक दूसरे के प्रति निश्चल प्रेम, अटूट विश्वास को इस गीत के माध्यम से दर्शाया गया है। 

संगीत…..
 
लड़का 
 ऐ गोरी, सुन मोर बतिया।
नींद नई आवय आधा रतिया ।
 
लड़की
मोर मन ह तोर बर मोहागे ।
तोर सुरता म मन घलो छागे ।
 
लड़का
मोर आखि म तोर चेहरा ह झूले ।
तोर नाव लेके मन के बगिया फुले ।।
 
 
लड़की
मन के तार ल तै काबर छेड़े ।
मोर नैना अब तोर नैना ले लड़े ।।
 
लड़का
मोर साथ म आजा जिनगी बिताले ।
मोर नाव ल तोर मन म बसाले ।।
 
लड़की
तोर साथ म मैंहा जिनगी बिताहु ।
तोर नाव ल मैंहा दिल  म बसाहु ।।
 
संगीत…..
 
लड़का
कोयल सही तोर, ये बोली के धुन ।
चलके जुड़ाबो अब, मिलके सुकून ।।
 
लड़की
तै मोर मयारू, तोला काय सुनाव ।
लिखदे हो जिनगी, तोर नाव बतावव।।
हो…… हो….. हो……..
 
लड़का
 
कोयल सही तोर, ये बोली के धुन ।
चलके जुड़ाबो अब, मिलके सुकून ।।
 
 
    लड़की

 

तै मोर मयारू, तोला काय सुनाव ।

लिखदे हो जिनगी, तोर नाव बतावव.।

 
लड़का
चेहरा तोर दिखे, मया के नई तीरे।
तै मोर जगा तै मोर,  दिल म ।
 
 
लड़की
    मोर साथ म आजा जिनगी बिताले ।
मोर नाव ल तोर मन म बसाले ।।
 
 
     लड़का
तोर  साथ म मैंहा जिनगी बिताहु ।

तोर नाव ल मैंहा दिल म बसाहु ।।

 
 
हो….. हो…… हो……….
 
संगीत…..
 
लड़की
ऐ मोर दीवाना,  ऐसे छेड़ तराना ।
मन करथे रहिथव तोर संग फ़साना ।।
 
लड़का
ऐ मोर दीवानी तै सुन मोर बानी।
तै मै मिल जाबो त बन जहि कहानी ।।
 
हो……. हो…… हो……..
 
 
लड़की
ऐ मोर दीवाना,  ऐसे छेड़ तराना ।
मन करथे रहिथव तोर संग फ़साना ।।
 
लड़का
ऐ मोर दीवानी तै सुन मोर बानी।
तै मै मिल जाबो त बन जहि कहानी ।।
 
लड़की
तोला पाके मै समझाहू रे..।
तोर संग म घर बसाहु रे….।।
 
 
लड़का
    मोर साथ म आजा जिनगी बिताले ।
मोर नाव ल तोर मन म बसाले ।।
 
 
लड़की
तोर साथ म मैंहा जिनगी बिताहु ।
तोर नाव ल मैंहा मन म बसाहु ।।
 
लड़का

 

 ऐ गोरी, सुन मोर बतिया।
नींद नई आवय आधा रतिया ।
 
लड़की
मोर मन ह तोर बर मोहागे ।
तोर सुरता म मन घलो छागे ।
 
 
लड़का
मोर आखि म, तोर चेहरा ह झूले ।
तोर नाव लेके मन के बगिया फुले ।।
 
 
लड़की / लड़का दोनों
तोर साथ म मैंहा जिनगी बिताहु ।
तोर नाव ल मैंहा मन म बसाहु ।।
 
Mor sath मोर साथ आजा cg song lyrics 
 
Music… 
 
Ladka 
 
Ye gori sun mor batiya,
 nind nai aaway aadha ratiya.
 
Ladki 
 
Mor man h tor bar mohage.
Tor surta m man ghalo chhage.
 
Ladka
 
Mor aankhi m tor chehra h jhule.
Tor naw leke, man man ke bagiya fule.
 
Ladki
 
Man ke tar la tai kaaber chhede.
Mor naina ab tor naina le lade.
 
Ladka
Mor sath m aaja jingi bitale.
Mor naw  la tor dil m basale.
 
Ladki
 
Tor sath m maiha jingi bitahu.
Tor naw la maiha dil m basahu.
 
Music…..
 
Ladka
 
Koyal sahi tor, ye boli ke dhun.
Chalke judabo ab milke sukun.
 
Ladki
 
Tai mor mayaru, tola kay sunaw.
Likh deho jingi, tor naw batawaw.
 
Ho…. ho….ho…..
 
Ladka
Mor sath m aaja jingi bitale.
Mor naw  la tor dil m basale.
 
Ladka
 
Koyal sahi tor, ye boli ke dhun.
Chalke judabo ab milke sukun.
 
Ladka
 
Chehra tor dikhe, mya ke nai tire.
Tai mor jaga tai mor dil ma.
 
Ladki
 
Mor sath ma,  aaja  jingi bitale .
Mor naw la tor man ma basale.
 
Ladka
 
Tor sath m maiha jingi bitahu.
Tor naw la maiha dil m basahu.
 
Ho….ho……ho……..
 
Music…….
 
Ladki
Ye mor diwana, ayse chhed tarana.
Mn karthe rahitho tor sang fasana.
 
Ladka
Ye mor diwani tai sun mor bani.
Tai mai mil jabo ta ban jahi kahani.
 
Ho…… ho….ho…..
 
Ladki
Ye mor diwana, ayse chhed tarana.
Mn karthe rahitho tor sang fasana.
 
Ladka
Ye mor diwani tai sun mor bani.
Tai mai mil jabo ta ban jahi kahani.
 
Ladki
 
Tola pake mai samjhahu re.
Tor sang m ghar basahu re.
 
Ladka
Mor sath m aaja jingi bitale.
Mor naw  la tor dil m basale.
 
Ladki
 
Tor sath m maiha jingi bitahu.
Tor naw la maiha dil m basahu.
 
 
Ladka 
 
Ye gori sun mor batiya,
 nind nai aaway aadha ratiya.
 
Ladki 
 
Mor man h tor bar mohage.
Tor surta m man ghalo chhage.
 
Ladka
 
Mor aankhi m tor chehra h jhule.
Tor naw leke, man man ke bagiya fule.
 
Both
 
Tor naw la maiha dil m basahu.
 
Tor naw la maiha dil m basahu.
 
 
Tor sath m maiha jingi bitahu.
 
Tor naw la maiha dil m basahu. 
 
सारांश  :- यह गीत छत्तीसगढ़ी बोली में लिखा और गाया गया है। इसमें प्रेमी – प्रेमिका प्रसंग को भावपूर्ण चित्रण किया है।  एक दूसरे के प्रति निश्चल प्रेम, अटूट विश्वास जो कभी खत्म नहीं होगा। इसमें एक दूसरे के साथ मिलकर जिंदगी भर के लिए साथ निभाने का निर्णय कर एक दूसरे को अपनी दिल की बातें बता रहे हैं। यहां दोनों अपनी जिंदगी एक दूसरे के नाम कर दिए हैं।
 
Mor sath मोर साथ आजा cg song lyrics 
 
 
 छत्तीसगढ़ी बोली का हिंदी अर्थ
 
गोरी – लड़की     बतिया – बातें    सुरता -याद 
काबर – क्यों       जिनगी – जिंदगी
 
 
बानी – बात       रतिहा – रात
 
Mor sath cg song lyrics की जानकारी 
 
Song (गीत ) – mor sath मोर साथ म आजा ।
 
Singer (गायक ) – Rajan kar cg Babu, deepshikha
 
Lyrics – Rajan kar, pradeep vishvkarma, shivyom
 
Directer / producer  – Ananad Manikpuri
 
Star cast – Gaurav गुप्ता,  Renu साहू
 
Production teem – Amanjeet Mahant , vinod raj , sandeep jangde
 
 
 
हमारे द्वारा दिए गए लिरिक्स की जानकारी आप सभी को पसंद आए तो आप हमें कमेंट  और फॉलो  करें। हम आपके लिए Hindi songs,  CG songs, Jas Geet song आदि गीतों के लिरिक्स लाते हैं। इसके लिए हमारी वेबसाइट www.iluvlyrics.com पर आते रहे। 

Leave a Comment

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: