Mor Sansaar Ma (मोर संसार म) CG Song Lyrics English & Hindi

Mor Sansaar Ma ( मोर संसार म ) CG Song Lyrics English & Hindi|इस CG Song को Rishiraj Pandey & Shweta Mahima Das ने अपनी मधुर आवाज से सजाया है | यह CG Song मोर संसार मा को 23 Jul 2019 को प्रकाशित किया गया|

mor sansaar ma cg song lyrics
mor sansaar ma cg song lyrics

यह गीत सुनाने में बड़ा मनभावन है जो पहली बार Zee Music Chhattisgarhi नामके YouTube पर Jul 23, 2019 को release हुआ और आते ही इस गाने छत्तीसगढ़ी गीतों के सभी रिकॉर्ड तोड़ डाले।

पहली बार छत्तीसगढ़ी गाने पर इस अच्छी लेवल के Music और Singing हुए है, ऐसा लोगों का मानना है।

StarcastAvinash Sharma & Prajakta Gawai
CompositionRishiraj Pandey
LyricsAnkit Marskole
Music Production/ArrangementAnvesh Mallick
InstrumentalistsOmprakash Devangan (Flute). Rajesh Nayak (Octapad). Raj Dutt Nayak (Tabla, Dholak, Dhol) Siraj Mohammad (Mandolin VST)

Mor Sansaar Ma CG Song Lyrics in Hindi

मोर संसार म दिल के सितार म
साज छेड़े अइसे गोरी पड़ गेंव मैं प्यार म
तोर इक़रार म मया के धार म
गावव मैं गीत पिरित के संगी तोरे प्यार म

करथंव मैं इज़हार गोरी
तैं मोरे प्राण गोरी
राह देखंव मैं तोरे
होगे हे शाम गोरी

मोर संसार म दिल के सितार म
साज छेड़े अइसे गोरी हाय पड़ गेंव मैं प्यार म

बिंदिया तोरे चाँद के टुकड़ा
भाय मोला तोरे सुंदर मुखड़ा
आजा मोरे तीरे म सजनी
देख ले छा के मया के बदरा

तैं बुलाये मैं आ गेंव सजना
डार के तोरे मया के गजरा
मांग में तैं सिंदूर सजा दे
ले चल मोला अपन अंगना

तोर इक़रार म मया के धार म
गावव मैं गीत पिरित के हे संगी तोरे प्यार म

रतिया मोरे कटै न सजनी
तोर से मिले के करावं अगोरा

तोर बिना हाल बेहाल हे सजनी
जिन्गी के मोर पन्ना हे कोरा

मैं नई जानव का होगे मोला
एक एक सपना म देखंव मैं तोला
अब रंग मोला कोई न भावे
जब ले तोरे ये रंग लागे मोला

मोरे घर द्वार म जिन्गी के सार म
बस गे तैं अइसे गोरी पड़ गेंव मैं प्यार म

पड़ गेंव मैं प्यार म,
पड़ गेंव मैं प्यार म
पड़ गेंव मैं प्यार म हो। …..
पड़ गेंव मैं प्यार म

Mor Sansaar Ma ( मोर संसार म ) CG Song Lyrics English & Hindi
Mor Sansaar Ma ( मोर संसार मा ) CG Song Lyrics English & Hindi

Mor Sansaar Ma CG Song Lyrics In English

Mor Sansaar Ma Dil Ke Sitar Ma
Saaj Chhede Aise Gori
Padgenw Mai Pyaar Ma

Tore Iqrar Ma Maya Ke Dhar Ma
Gawaw Mai Geet Prit Ke
Sangi Tore Pyaar Ma

Karthaw Mai Izhaar Gori
Tain More Paraan Gori
Raha Dekhaw Mai Tore
Hogehe Saam Gori
Mor Sansar Ma Dil Ke Sitar Ma
Saaj Chhede Aise Gori
Hay Padgenw Mai Pyaar Ma

Bindiya Tore Chand Ke Tukda
Bhaye Mola Tor Sundar Mukhda
Aaja More Tir Ma Sajni
Dekh Le Chhage Maya Ke Badra

Tain Bulaye Mai Aagenw Sajna
Darke Tore Maya Ke Gajra
Mang Ma Tain Sindur Saja De
Le Chal Mola Apan Angna

Tor Ikraar Ma Maya Ke Dhaar Ma
Gawaw Mai Geet Prit Ke
He Sangi Tore Pyaar Ma

Ratiya More Katai Na Sajni
Tor Se Mile Ke Karaw Agora
Tor Bin Haal Behaal He Sajni
Jingi Ke Mor Panna He Kora

Mai Nai Janaw Ka Hoge Mola
Ek Ek Sapna Ma Dekhaw Mai Tola
Ab Rang Mola Koi Na Bhawe
Jab Le Tore Ye Rang Lage Mola

Mor Ghar Dwar Ma
Jingi Ke Saar Ma
Bas Gay  Tain Aise Gori
Padgenw Mai Pyaar Ma

Pargenw Mai Pyaar Ma
Padgenw Mai Pyaar Ma
Ho Padgenw Mai Pyaar Ma

मोर संसार म Lyrics :- Mor Sansaar Ma |मोर संसार म Lyrics यह Song, CG Song है इस CG Song को Rishiraj Pandey & Shweta Mahima Das ने अपनी मधुर आवाज से सजाया है | यह गीत बहुत ही मनमोहक है इस गीत के माध्यम से छत्तीसगढ़ की प्रेम गाथा को बताया गया है। इस गीत में छत्तीसगढ़ की सांस्कृतिक रूप तथा प्रेम भाव का दर्शन कराया गया है|

Mor sansaar ma CG song lyrics

इस गीत के सभी तरह के क्रेडिट Zee Music Company को जाता है, इससे सम्बंधित अन्य सभी जानकारी निचे दिए गए है।

  • Starcast: Avinash Sharma & Prajakta Gawai
  • Composition: Rishiraj Pandey
  • Lyrics: Ankit Marskole
  • Music Production/Arrangement: Anvesh Mallick
  • Instrumentalists: Omprakash Devangan (Flute). Rajesh Nayak (Octapad). Raj Dutt Nayak (Tabla, Dholak, Dhol) Siraj Mohammad (Mandolin VST)
  • Mixing: Siraj Mohammad @Artist Point Studio
  • Mastering: Anvesh Mallick
  • Recordists- Anvesh Mallick & Siraj Mohammad
  • Direction: Pushkar Sahu
  • Screenplay: Tushar Solanki
  • Creative Direction: Sumeet Basaiwala
  • Cinematography & Editing: Pushkar Sahu
  • Make-up & Styling: Vinal Pitroda

इन्हें भी देखें :- Gajra Khopa Wali lyrics | CG Song | Dilip Ray | गाजर खोपा वाली,

रुनुक झुनूक पैरी बाजे Lyrics | Runuk Jhunuk Pairi Baje | CG Song Lyrics

Leave a Comment