का जादू डारे lyrics CG Song – iluvlyrics.com

ka jadu dare lyrics CG song in hindi and english

का जादू डारे छत्तिश्गढ़ी बोली में गाया गया एक बहुत ही सुन्दर प्रेम गीत है

ka-jadu-daare-lyrics

संगीत ………….

संगीत ………….

संगीत ………….

संगीत ………….

कोयली सही गुरतुर बोली म तोरे… मन ह मोरे मोहागे।

राते दिन अब सुरता म तोरे… दिन ह मोरे पहाथे ग. पहाथे ग। . ||

का …जादू डारे तैं हा का जादू डारे |

का… जादू डारे बईहा का जादू डारे, बईहा का जादू डारे |

रेंगथस जब राजा तै, झूल झूल के, पागा के कलगी ले, घूम घूम के।

रेंगथस जब राजा तै, झूल झूल के, पागा के कलगी ले, घूम घूम के।

कनिखे कनिखे दिखाई तोरे, जिव्हेरा म आगी लगाये मोरे।

कनिखे कनिखे दिखाई तोरे, जिव्हेरा म आगी लगाये मोरे।

सुरुज कस चमके, चेहरा तोर, होवथे चारो मूढ़ा, चर्चा तोर |

सुरुज कस चमके, चेहरा तोर, होवथे चारो मूढ़ा, चर्चा तोर |

बांधले राजा मोला मया डोरी म ।

हो गेहो पगली तोरे आँखि के पुतरी म ।।

का… जादू डारे तैहा का जादू डारे

का…. जादू डारे बईहा का जादू डारे, बईहा का… जादू डारे…|

संगीत ……..

संगीत ……..

तागे से ताग मिलाले मन के, रानी बनाले तै तोरे दिल के।

तागे से ताग मिलाले मन के…., रानी बनाले तै तोरे दिल के।

मया पिरीति नई छोडव कभू, खावत हव किरिया मैं राजा

मया पिरीति नई छोडव कभू, खावत हव किरिया मैं राजा

देवत हे जिनगी दगा मोरे , देदे न चिनहा मया के तोरे।

देवत हे जिनगी दगा मोरे , देदे न चिनहा मया के तोरे।

ले… जाना… राजा मोला तोरे अंगना

हो गेहौं पगली, तोरे मुचले हसाई म |

का जादू डारे, तैंहा का जादू डारे, तैंहा का जादू डारे

संगीत …….

संगीत …….

लड़का

रेंगथस जब रानी , तै झूल झूल के ।

कनिहा म बेनी हिले, घूम घूम के।

रेंगथस जब रानी , तै झूल झूल के ।

कनिहा म बेनी हिले, घूम घूम के।

कनिखे कनिखे दिखाई तोरे, जीवरा म आगी लगाये मोरे |

कनिखे कनिखे दिखाई तोरे, जीवरा म आगी लगाये मोरे |

चंदा कस चमके चेहरा तोर, होवथे हल्ला रानी गली गली खोर |

चंदा कस चमके चेहरा तोर, होवथे हल्ला रानी गली गली खोर |

बांध..ले रानी तोरे अछरा के छोरे म |

हो..गेहो पगला तोर कजरैली आँखि म |

दोनों

का जादू डारे तैहा(लड़की-बइहा) का जादू डारे।

का जादू डारे तैहा(लड़की-बइहा) का जादू डारे।

का जादू डारे तैहा(लड़की-बइहा) का जादू डारे।

Ka Jadu Dare lyrics CG Song in English

Girl

koyali sahi gurtur boli m tore.., man ha more mohage.

raate din ab surta m tore.., din h more pahathe gaa, pahathe gaa..

ka jadu dare…, tainha kaa ka jadu dare..

ka jadu dare…, baiha kaa ka jadu dare…, baiha kaa.. ka jadu dare..

rengthas jab raaja tain jhuul jhuul ke., paaga ke kalgi le ghum ghum ke.

rengthas jab raaja tain jhuul jhuul ke., paaga ke kalgi le ghum ghum ke.

kanikhi kanikhi dikhai tore.., jivra m aagi lagaye more..

kanikhi kanikhi dikhai tore.., jivra m aagi lagaye more..

suruj ks chamke, chehra tor..

howathe charo muda charcha tor..

suruj ks chamke, chehra tor..

howathe charo muda charcha tor..

baandhle rajaa, mola mya ke dori m…

hoo genhaon pagli, tor aankhi ke putri m…

ka jadu dare…, tainha kaa ka jadu dare..

ka jadu dare…, baiha kaa ka jadu dare…, baiha kaa.. ka jadu dare..

music…….

music……..

taage se taage milale man ke.

rani banale tain, tor dil ke.

taage se taage milale man ke…rani banale tain, tor dil ke.

mya pirita nyi chchodaw kabhuuu, khawat haon kiriya mai raja.

mya pirita nyi chchodaw kabhuuu, khawat haon kiriya mai raja.

dewat he jinagi dagaa more., dede na chinaha, maya ke tore..

dewat he jinagi dagaa more.,dede na chinaha, maya ke tore..

le… jana raja, mola tore angana…

ho.. gehaon pagli.., tor muchle hasayi m..

ka jadu daare…, tainha kaa ka jadu daare.., tainha kaa ka jadu daare….

music….

music….

boy

rengthas jab rani, tai jhuul jhuul ke., kaniha m beni hile, ghum ghum ke.

rengthas jab rani, tai jhuul jhuul ke., kaniha m beni hile, ghum ghum ke.

kanekhi kanekhi dekhai tore.., jivara m aagi lagaway more..

kanekhi kanekhi dekhai tore.., jivara m aagi lagaway more..

chandaa kas chamke chehra tor, howathe halla rani gali gali khor.

chandaa kas chamke chehra tor, howathe halla rani gali gali khor..

bandhle rani tore achchra ke chchore m.,

hogehaon paglaa tor kajreli aankhi m..

Both

ka jadu daare, tainha( girl-baiha) ka judu daare…

ka jadu daare, tainha( girl-baiha) ka judu daare…

ka jadu daare, tainha( girl-baiha) ka judu daare…

ka jadu dare lyrics CG Song

ka jadu dare lyrics CG Song

सारांश :- यह गीत छत्तीसगढ़ राज्य के राजभाषा, छत्तीसगढ़ी बोली में गाया गया है इसमें प्रेम के अद्भुत, और अटूट जोड़ का दर्शन कराया है।

इस गीत में प्रेमिका अपने प्रेमी से कह रही है। मैं तुम्हारी प्रेम की दीवानी हूं, जहां भी देखूं, जैसे भी देखूं, मुझे तुम ही नजर आते हो, मुझे अपना जीवन साथी बना लो। दोनों एक दूसरे से बहुत प्यार करते हैं और मरते दम तक एक साथ रहना चाहते हैं

इस गीत में मानवीकरण अलंकार का प्रयोग किया गया है, प्रेम की मार्मिकता को दर्शाया है। अपने प्रेमी के आवाज को कोयल की मीठी बोल से तुलना किया गया, प्रेमिका अपने प्रेमी से दूर नहीं रहना चाहती वह जल्द ही शादी करना चाहती है।

छत्तीसगढ़ी बोली के हिंदी अर्थ

गुरतुर बोली – मीठे बोल, सुरता – याद, रेंग्थस – चलना, पागा – पगड़ी , कनिहा – कमर , बेनी – बालो का जुड़ा , सुरुज – सूरज , मया – प्रेम , डोरी – रस्सी , होवथे – हो रहा है , छोड़व – छोड़ना , कभू – कभी , जिनगी – जिंदगी , जीवरा – दिल , कजरैली – काजल से युक्त , मुचले – धीरे।

ka jadu dare lyrics CG Song

यह भी पढ़े –chhaila babu aahi pardesi babu lyrics

Tital song का जादू डारे

Singer (गायक ) – vishvahar Omesh, monika verma

Lyrics – M. Tandan

Produer – Anand Manikpuri, Ashish saraf

Starring – Rupal Manikpuri, santosh jha , Ashish saraf,, Tushar Manikpuri , kiran manikpuri , Anand Manikpuri

Leave a Comment