feeling song lyrics in english-sumit goswami

feeling song lyrics — sumit goswami this song is lovely and beautiful movement for this time.feeling song lyrics in english-sumit goswamiThe people who are very much liked and this song is trending,feeling song lyrics in english- by sumit goswami in this song, the lover loves his girlfriend.

Feeling’an de bhareya mera dil .
Lutt ke ne le gaya tera thoddi aala til
Kalla tera yaar meri raani koyi na
Tu ae mera raah jaane tu ae manzil

Feeling’an de bhareya mera dil
Lutt ke ne le gaya tera thoddi aala til
Kalla tera yaar meri raani koyi na
Tu ae mera raah jaane tu ae manzil

Dhadkan meri tu hai zindgani ae
Rooh meri teri rooh ki diwani ae
Hona chehra tera meri na nazar hatdi
Jaanleva teri ankheya mein shaitani ae …..

Duniya tu meri tu hai jag ae
Hansi teri jag ton alag ae
Mera deen-imaan sai tu
Iss rooh ka te tu hai rab ae….

Ishaare teri karti nigaah
Aave doore mere chale sai hawa
Sachcha pyar manne tere te hoya
Puchh taareya de saare sai gawah……
Mila tu manne sab gaya mil

Feeling’an de bhareya mera dil.
Lutt ke ne le gaya tera thoddi aala til
Kalla tera yaar meri raani koyi na .
Tu ae mera raah jaane tu ae manzil

Feeling’an de bhareya mera dil .
Lutt ke ne le gaya tera thoddi aala til
Kalla tera yaar meri raani koyi na
Tu ae mera raah jaane tu ae manzil .

music………….

Teri gail subah meri tu hi shaam ae ..
Hona manne tera gati shareaam ae
Tera naam laike dil kare sai dua
Mere nama gail jude tera naam ae …..

Teri gail subah meri tu hi shaam ae ..
Hona manne tera gati shareaam ae
Tera naam laike dil kare sai dua
Mere nama gail jude tera naam ae …….

Meri zindagi mein haja shaamil

Feeling’an de bhareya mera dil .
Lutt ke ne le gaya tera thoddi aala til
Kalla tera yaar meri raani koyi na
Tu ae mera raah jaane tu ae manzil …

Feeling’an de bhareya mera dil .
Lutt ke ne le gaya tera thoddi aala til
Kalla tera yaar meri raani koyi na
Tu ae mera raah jaane tu ae manzil x (3)

feeling sumit goswami lyrics hindi

फ़ीलिंगा तै भर्या मेरा दिल।

लूट कै लेग्या तेरा ठोड़ी आला तिल।

कल्ला तेरा यार मेरी राणी कोई ना

तू है मेरा राह जाने तू ऐ मंजिल।

फ़ीलिंगा तै भर्या मेरा दिल।

लूट कै लेग्या तेरा ठोड़ी आला तिल।

कल्ला तेरा यार मेरी राणी कोई ना

तू है मेरा राह जाने तू ऐ मंजिल।

धड़कन मेरी तू हे ज़िंदगानी है।

रूह मेरी तेरी रूह की दीवानी है..

भोला चेहरा तेरा मेरी न मंजर हटदी।

जान लेवा तेरी आख्या म सैतानी है।

संगीत। …….

दुनिया तू मेरी तू है जग है।

हंसी तेरी जग तो अलग है।

मेरा दिन ईमान सै तू है।

इस रूह का तो तू ऐ रब है।

इसारे तेरी करती निगाह

आवै धोरे मेरें चालै सै हवा।

सच्चा प्यार मन्नै तेरे तै होया

पूछ तारेया तै सारे सै गवाह।

मिल्या तू मनै सब गया मिल ..

फ़ीलिंगा तै भर्या मेरा दिल।

लूट कै लेग्या तेरा ठोड़ी आला तिल।

कल्ला तेरा यार मेरी राणी कोई ना

तू है मेरा राह जाने तू ऐ मंजिल।

फ़ीलिंगा तै भर्या मेरा दिल।

लूट कै लेग्या तेरा ठोड़ी आला तिल।

कल्ला तेरा यार मेरी राणी कोई ना

तू है मेरा राह जाने तू ऐ मंजिल।

संगीत। ………

तेरी गैल सुबह मेरी तू ऐ शाम तू है।

होणा मन्नै तेरा कटी सरेआम है।

तेरे नाम लैके दिल करें सै दुआ

मेरे नाम गैल जुडै तेरा नाम है …

तेरी गैल सुबह मेरी तू ऐ शाम तू है।

होणा मन्नै तेरा कटी सरेआम है।

तेरे नाम लैके दिल करें सै दुआ

मेरे नाम गैल जुडै तेरा नाम है …

मेरी जिंदगी में होज्या शामिल। ….

फ़ीलिंगा तै भर्या मेरा दिल।

लूट कै लेग्या तेरा ठोड़ी आला तिल।

कल्ला तेरा यार मेरी राणी कोई ना

तू है मेरा राह जाने तू ऐ मंजिल।

फ़ीलिंगा तै भर्या मेरा दिल।

लूट कै लेग्या तेरा ठोड़ी आला तिल।

कल्ला तेरा यार मेरी राणी कोई ना

तू है मेरा राह जाने तू ऐ मंजिल।

फ़ीलिंगा तै भर्या मेरा दिल।

लूट कै लेग्या तेरा ठोड़ी आला तिल।

कल्ला तेरा यार मेरी राणी कोई ना

तू है मेरा राह जाने तू ऐ मंजिल।

feeling lyrics in hindi यह एक हरयाणवी गीत है जिसे सुमित गोस्वामी जी के द्वारा गाया गया है जो की प्रेनि और प्रेमिका के बिच गहरे प्यार को दर्शाता है इस गाने में प्रेमी अपने feeling को अपने प्रेमिका को बताते हुए कहता है।तुम्हारे सिवा मेरी जिंदगी में कुछ खास नहीं है तू ही जान है तुमने मेरे दिल को चुरा लिया है हम दोनों मिलकर खुसी से अपनी जिंदगी बिताएंगे और हमेशा साथ रहेंगें। इस हरयाणवी गीत के माध्यम से love movement को दिखाया गया है।

Feelings Lyrics by Sumit Goswami is recently released Haryanvi song with music given by Khatri. Feelings song lyrics are written by the singer while its music video is directed by Deepesh Goyal.

https://www.youtube.com/watch?v=CmFlY6g0AS8

Leave a Comment