पताल चटनी देवी गीत Lyrics हिंदी में
पुरुष
हे चैत के महिना दाई आबे मंझनी
हे चैत के महिना दाई आबे मंझनी
ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
साथी
पताल चटनी दाई पताल चटनी
ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
महिला
हे चैत के महिना दाई आबे मंझनी
हे चैत के महिना दाई आबे मंझनी
ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
साथी – पताल चटनी दाई पताल चटनी, ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी।
संगीत
पुरुष
कहाँ ले पावव माल पूवा
मैं निर्धन किसान ओ
साथी – मैं निर्धन किसान ओ दायी, चाऊंर के पिसान ओ
घर म आबे चीला खवाहुँ
चाऊंर के पिसान ओ
साथी – चाऊंर के पिसान ओ दायी, चाऊंर के पिसान ओ
तय आबे मंझनी
तय आबे मंझनी
बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
साथी – पताल चटनी दाई पताल चटनी, ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी।
संगीत
महिला
अंगाकर ह बने मिठाहि
संग मिर्चा के झार ओ
साथी – संग मिर्चा के झार ओ दायी, संग मिर्चा के झार ओ।
भोग लगा ले महामाई
महु ला देना तार ओ
साथी – महु ला देना तार ओ दायी, महु ला देना तार ओ।
महिला
तय आबे मंझनी
तय आबे मंझनी
बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
साथी – पताल चटनी दाई पताल चटनी, ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी।
संगीत
पुरुष
देव बलौदा देव लोक म
हावय तोरे वास ओ
साथी – हावय तोरे वास ओ दायी, हावय तोरे वास ओ
नव दिन ले बलावत हव मैं
कर के उपास ओ
साथी – कर के उपास ओ दायी, कर के उपास ओ
पुरुष
तय आबे मंझनी
तय आबे मंझनी
बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
पुरुष
हे चैत के महिना दाई आबे मंझनी
हे चैत के महिना दाई आबे मंझनी
ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
साथी – पताल चटनी दाई पताल चटनी, ये बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी
बोरे बासी संग म खवाहुँ तोला ओ पताल चटनी। …!
BORE BASI SANG MA PATAL CHATNI lyrics in English
He tait ke mahina dai aabe manjhani
He tait ke mahina dai aabe manjhani
Ye bore baasi sang ma khawahu tola o patal chatni
Ye bore baasi sang ma khawahu tola o patal chatni
Patal chatni daai patal chatni
bore baasi sang ma khawahu tola o patal chatni
Antara
Male – Kaha le pavav maal puwa
Main nirdhan kisaan o
Ghar ma aabe chila khawahun
Chaaur ke pisaan o
Male – Tay aabe manjhani
Tay aabe manjhani
Bore baasi sang ma khawahu tola o patal chatni
Antara
Female – Angaakar ha bane mithahi
sang mircha ke jhaar o
bhog laga le mayamayi
mahun la dena taar o
Female – Tay aabe manjhani
Tay aabe manjhani
Bore baasi sang ma khawahu tola o patal chatni
Antara
Male – Dev balauda dev lok ma
havay tore waas o
Nav din le bulavat hav
Mai kar ke upaas o
Male – Tay aabe manjhani
Tay aabe manjhani
Bore baasi sang ma khawahu tola o patal chatni
Bore baasi sang ma khawahu tola o patal chatni